Dođite na Ličku seljačku tržnicu!

1306

Na velika vrata ušli smo u dobro nam poznat kolovoz, mjesec koji je uvelike poznat po ugodnim ljetnim temperaturama, velikom prilivu turista, dobroj zabavi i uživanju na obalama Lijepe naše.
Kako bi se što bolje iskoristile takve činjenice, kako bi se gostima dočaralo sve ono bogatstvo koje imamo te kako bi se što bolje promoviralo Liku i podvelebitsko primorje Lokalna akcijska grupa Lika u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Karlobag organizira drugu po redu Ličku seljačku tržnicu ove godine.

Prilikom održavanja jedne ovakve manifestacije posjetitelji će moći vidjeti, okusiti i kupiti domaće, visokokvalitetne i ukusne proizvode lokalnih proizvođača. Osim standardnih domaćih proizvoda lokalnih proizvođača moći će se pronaći i lokalni proizvodi zaštićeni regionalnom oznakom kvalitete Lika Quality.

Lička seljačka tržnica održat će se 08.08.2019. godine (četvrtak) u 19:00 sati na Baškoj placi, Trg dr.Franje Tuđmana 2, Karlobag.

Dođite i razmazite svoja nepca, te uživajte u prekrasnoj ljetnoj večeri na obali uz tamburaški sastav TS Velebit i uz KUD Široka Kula.