LAG LIKA: Informativna radionica za natječaje za TO 6.1.1. i TO 6.3.1. u Gračacu

660

U svrhu animacije i informiranja zainteresirane šire javnosti Lokalna akcijska grupa Lika na poziv Općine Gračac, Razvojne agencije Općine Gračac u suradnji sa Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA, održati će 12. listopada 2021. godine s početkom u 12:00 sati u Kulturno informativnom centru „Napredak“, Ul. Nikole Tesle 37, Gračac, informativnu radionicu za sve zainteresirane dionike o mogućnostima prijave na natječaje za tip operacije 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“ i 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“.

Na radionici će se moći saznati tko su prihvatljivi korisnici, uvjeti prihvatljivosti, iznos potpore, prihvatljive aktivnosti i ostale uvjete za natječaje koji su prema indikativnom planu Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju planirani za jesen ove godine.

Podsjećamo, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je na portalu e-Savjetovanja u kolovozu 2021. objavila nacrt natječaja za tip operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” te nacrt natječaja za tip operacije 6.1.1. “Potpora mladim poljoprivrednicima” temeljem kojih se očekuje skoro raspisivanje natječaja za dva, korisnicima najzanimljivija, tip operacija iz Programa ruralnog razvoja.

Detalje poziva na radionicu pogledajte u nastavku.