Lička seljačka tržnica – Kvalitetni i domaći proizvodi na jednom mjestu

558

LAG LIKA je u suradnji sa Turističkom zajednicom Općine Karlobag uspješno dovršio ovogodišnji ciklus održavanja Ličke seljačke tržnice u Karlobagu. Po treći put ovog ljeta LAG LIKA i TZO Karlobag iskoristili su ugodno toplu noć i romantičan ambijent Baške place kako bi inozemnim i tuzemnim gostima dočarali sve ono bogatstvo koje imamo i što bolje promovirali Liku i podvelebitsko primorje u odličnoj atmosferi uz poštivanje važećih epidemioloških mjera.

Uz kvalitetne domaće prehrambene i neprehrambene proizvode, koji u većini nose oznaku Lika Quality, program manifestacije upotpunio je i nastup tamburaškog sastava TS Velebit.

Za svakog je tu bilo po nešto – miris lavande i smilja, okus meda, voća, štrudli, rakije i likera, osjet vune tradicijskih rukotvorina, šarolike boje Ličke seljačke tržnice na Baškoj placi u Karlobagu kao i zvuk dobre domaće glazbe laskali su osjetilima posjetitelja te ih oraspoložili na kupnju. A kao što znamo, domaće je uvijek najbolje.

Podsjetimo, događanje je ovo koje se u zajedničkoj sinergiji LAG-a LIKA i Turističke zajednice Općine Karlobag održava već petu godinu sa svrhom promocije gastronomske ponude područja, kao dio projekta INTEGRA LIKA 2020, te kao takvo predstavlja priliku za promociju kraja onim najboljim od Like – gastronomskom i tradicijskom ponudom.