Lička seljačka tržnica sutra putuje u Rakovicu!

359

Nakon što je naš mali vrt povjerenja proputovao kroz Gospić, Karlobag i Brinje sljedeća stanica je u Rakovici. Po prvi put, u organizaciji LAG-a LIKA i Turističke zajednice područja Plitvičke doline, Lička seljačka tržnica stiže u Rakovicu sutra, 18. kolovoza 2023. godine od 17:00 sati, na prostoru placa u Rakovici, kod vatrogasnog doma. Na tržnici će se moći pronaći proizvodi visoke kvalitete s uporištem u tradiciji koji su certificirani oznakom Lika Quality. Širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda će obuhvatiti mliječne proizvode i razne vrste sireva, med i odlična vina, suvenire, nakit i kozmetiku. Naš vrt povjerenja u Rakovici izvrsna je prilika za promociju lokalnih proizvođača te stvaranje kratkih lanaca opskrbe i dodatnog sadržaja, a također i za jačanje povezanosti LAG-a LIKA sa stanovništvom i proizvođačima lokalnog područja.

Uz Ličku seljačku tržnicu Turistička zajednica područja Plitvičke doline je u svom bogatom programu predvidjela sadržaje za velike i male pa će uz tržnicu od 18:00 sati djeca moći uživati na besplatnim napuhancima, a ostali u zvukovima dobre glazbe i nastupu mažoretkinja.

Posjetite Ličku seljačku tržnicu u Rakovici, 18. kolovoza 2023., na prostoru placa u Rakovici od 17:00 sati te ispunite sva svoja očekivanja i oduševite svoja osjetila.

Radujemo se Vašem dolasku!