Nakon Karlobaga Lička seljačka tržnica stiže u Brinje!

446

Ni na drugom terminu Ličke seljačke tržnice u Karlobagu, 8.8.2023. godine nije manjkalo vrhunskih proizvoda, nasmijanih izlagača, dobre zabave te oduševljenih posjetitelja.

Lička seljačka tržnica na Baškoj placi, u drugom ovogodišnjem terminu održavanja oduševila je posjetitelje, a bila je to izvrsna prilika za promociju područja i tradicije te prodaju visokokvalitetnih proizvoda Like i podvelebitskog primorja sa oznakom Lika Quality.

Za svakog je tu bilo po nešto- miris lavande i smilja, okusi sira i meda, rukotvorina kao spoja tradicije i modernog, šarolike boje Ličke seljačke tržnice na Baškoj placi u Karlobagu kao i zvuk dobre domaće glazbe laskali su osjetilima posjetitelja te ih oraspoložili na kupnju. A kao što znamo, domaće je uvijek najbolje.

Naš mali Vrt povjerenja manifestacija je koju vrijedi posjetiti, a ukoliko ste propustili dosadašnje termine održavanja ili želite ponovno iskusiti ovaj poseban doživljaj, posjetite Ličku seljačku tržnicu u Brinju. Po prvi put Lička seljačka tržnica stiže u Brinje, LAG LIKA i Turistička zajednica općine Brinje zajedničkim su snagama odlučili proširiti Vrt povjerenja i na ovo područje. Kako bi osjetili čari Ličke seljačke tržnice posjetite Tržnicu Brinje koja se nalazi na lokaciji Frankopanska ulica 62C, a počinje u 16:00 sati. Nadamo se da će tržnica ispuniti sva očekivanja te postati nezaobilazna manifestacija u Brinju tijekom narednih godina.