Javni poziv za iskazivanje interesa za korištenje Znaka “Lika Quality” za proizvode

400

LAG LIKA u suradnji s Klasterom Lika Destination nastavlja brendirati destinaciju Lika kao vrhunsku gastro destinaciju kroz jedinstveni lički regionalni sustav kvalitete hrane, pića i suvenira  – Lika Quality. Znak „Lika Quality“ registriran je u Državnom Zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske kao jamstveni žig, a pravo korištenja Znaka dodjeljuje se proizvodima koji posjeduju natprosječnu kvalitetu te su proizvedeni na području destinacije Lika u skladu sa svim zakonskim propisima. Tako Lika Quality sustav trenutno okuplja gotovo 60 proizvođača i 150 proizvoda.

Predmet ovog 5. Poziva je iskazivanje interesa za korištenje jamstvenog žiga „Lika Quality“ namijenjenog poticanju razvoja domaće proizvodnje temeljene na tradiciji, podizanju razine kvalitete lokalnih proizvoda, proizvodnih tehnologija i usluga, poticanju stvaralaštva, kreativnosti, izvornosti, razvojno-istraživačkog rada, inovacija i invencije, te promociji identiteta ličke i podvelebitske regije.

Prijave na Javni poziv zaprimaju se do 11. travnja 2022. godine, a postupak prijave je detaljno opisan u dokumentaciji koju možete preuzeti OVDJE.

Više informacija dostupno je i na web stranici klastera Lika Destination: Javni poziv za iskazivanje interesa za korištenje Znaka “Lika Quality” za proizvode.