Nikad bogatija Lička seljačka tržnica u Karlobagu!

460

Jučer, 25. srpnja 2023. godine, u večernjim satima, na Trgu dr. Franje Tuđmana, odnosno na Baškoj placi u Karlobagu uspješno je održana Lička seljačka tržnica koju LAG LIKA u suradnji s Turistička zajednica općine Karlobag organizira već sedmi put zaredom. Naš mali vrt povjerenja oduševio je posjetitelje, ali i izlagače te je ispunio svoj cilj zbog čega se ova manifestacija i organizira svake godine – proizvođači su kroz kratke lance opskrbe rasprodali svoje visokokvalitetne proizvode s oznakom Lika Quality i prije zatvaranja tržnice sklopili dogovore i buduće suradnje s lokalnim hotelima i iznajmljivačima. Uz to je manifestacijom posjetiteljima ponuđen dodatan sadržaj tijekom turističke sezone te ono najbolje što Lika i podvelebitsko primorje nudi – lokalne Lika Quality proizvode s uporištem u tradiciji uz domaći ritam.

Energičnu i nasmijanu atmosferu koju su proizvođači stvorili svojim pristupom prema posjetiteljima tržnice zaokružili su Plitvički bećari pa se usprkos gužvi na Baškoj placi pronašlo i mjesta za ples.

Kako je ova tržnica ispunila sva očekivanja te pružila svima jedno veliko zadovoljstvo ne preostaje ništa drugo nego ponoviti Ličku seljačku tržnicu u Karlobagu. Kako bi i onima , koji su jučer propustili priliku vidjeti, čuti, okusiti i osjetiti čari Like i podvelebitskog primorja, LAG LIKA i TZO Karlobag 8.8.2023. u 19:30 sati nastavlja ovu priču.

Vidimo se 8.8.2023. na istom mjestu u isto vrijeme u pratnji Plitvičkih bećara, u našem vrtu povjerenja!

LAG LIKA.