Održana informativna radionica LAG-a LIKA u Senju za najavljeni natječaj za TO 6.1.1. i 6.3.1.

432

U Pučkom otvorenom učilištu „M. C. Nehajeva“ jučer, 23. rujna 2021. održana je informativna radionica sa svrhom predstavljanja nacrta natječaja za tip operacije 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“ i 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ čije se raspisivanje prema indikativnom planu Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju očekuje u listopadu ove godine. Radionica je održana u suradnji LAG-a LIKA s Gradom Senjom i Ustanovom za razvoj Grada Senja.

Ivana Starčević, mag.ing.agr., Voditeljica LAG-a, okupljene sudionike upoznala je s nacrtima natječaja, natječajnom dokumentacijom te samim postupkom prijave na natječaj. Također, zainteresirani sudionici su saznali tko su prihvatljivi korisnici, uvjete prihvatljivosti, iznos potpore, prihvatljive aktivnosti i ostale uvjete za natječaje.

Zainteresirane osobe koje nisu bile u mogućnosti prisustvovati radionici sve potrebne informacije mogu pronaći na web stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju  (www.apprrr.hr) ili upitom putem e-pošte na adresu Lokalne akcijske grupe: lag-lika@lag-lika.hr.

Prezentaciju sa informativne radionice Lokalne akcijske grupe LIKA možete preuzeti OVDJE.