Početna konferencija projekta “Tesla za društveno korisno učenje”

555

Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na početnu konferenciju projekta „Tesla za društveno korisno učenje“ koja će se održati u utorak, 17. travnja 2018. s početkom u 12.00 sati u prostoru Kulturno Informativnog Centra Gospić, Budačka 12, Gospić. Tom prilikom organizirati će se i svečano potpisivanje Partnerskog sporazuma između partnera na projektu „Tesla za društveno korisno učenje“.

Projekt „Tesla za društveno korisno učenje“ osmišljen je s ciljem spajanja teorije i prakse, poticanja aktivnog sudjelovanja pojedinaca u oblikovanju društva te popularizacije volonterstva. Predviđeno je da se studenti Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću kroz seminarsku nastavu aktivno uključe u rad lokalnih organizacija civilnog društva, ojačaju svoje analitičke i zagovaračke vještine te kroz praktičan rad osiguraju održivost rada organizacija civilnog društva. Dio projektnih aktivnosti usmjeren je na povećanje vidljivosti rada organizacija civilnog društva i značaj volonterstva za održivi razvoj lokalne zajednice. Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Uvodnu riječ održati će v.d. Voditeljice LAG-a LIKA, Ivana Starčević a nakon nje će voditeljica projekta, Petra Aničić, predstaviti cilj, aktivnosti i očekivane rezultate projekta. Predstavnici partnerskih organizacija također će se obratiti sudionicima konferencije te naglasiti razloge sudjelovanja u projektu.

S veseljem Vas očekujemo!