Poziv na dostavu prijedloga projekata za novu LRS 2023.-2027. – Uključite se u planiranje prioriteta ruralnog razvoja LAG-a LIKA!

411

Lokalna akcijska grupa Lika je u postupku izrade nove Lokalne razvojne strategije (LRS) LAG-a LIKA za razdoblje 2023.-2027. godine.

Kako bi se u nju uvrstile sve bitne smjernice i prioriteti razvoja ruralnog područja, LAG LIKA poziva sve zainteresirane lokalne dionike (civilni, javni i gospodarski sektor) da daju svoj doprinos izradi LRS kroz dostavu prijedloga svojih projekata koji se žele realizirati samostalno ili u suradnji s drugim dionicima.

Dostavljeni projektni prijedlozi značajno će doprinijeti kreiranju intervencija (dosadašnjih mjera) i odrediti prioritetna područja za koja će LAG LIKA u narednom razdoblju raspisivati LAG natječaje.

Obzirom da je sad trenutak za kreiranje odrednica razvoja ruralnog područja LAG-a LIKA za naredno programsko razdoblje, pozivamo Vas da se svojim projektnim prijedlozima uključite i date doprinos izradi kvalitetne LRS za razdoblje 2023.-2027.

Prijedloge projekata možete dostaviti putem obrasca Prijedloga projekta.

Molimo da ispunjeni obrazac pošaljete najkasnije do 28. lipnja 2022. putem adrese e-pošte: lag-lika@lag-lika.hr. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati ured LAG-a LIKA na broj 053 658 468.