Raznolikost proizvoda na Ličkoj seljačkoj tržnici

976

Sinoć je na središnjem trgu u Karlobagu u sklopu Baškog ljeta održana prva ovogodišnja Lička seljačka tržnica. Lička seljačka tržnica u organizaciji LAG-a LIKA pokazala se kao odlično mjesto okupljanja te izlaganja raznolikosti i bogatstva domaćih proizvoda Like i podvelebitskog primorja.

U izvrsnoj atmosferi, uz nastup Tamburaškog sastava posjetitelji su mogli kušati i kupiti kvalitetne proizvode, među kojima su i  proizvodi s oznakom Lika Quality. Našlo se tu proizvoda za svačiji ukus – od sireva, pekmeza, voća, meda, rakija.

Podsjetimo, svrha ove manifestacije je promocija gastronomske ponude područja i dio je projekta Integralnog gospodarskog razvoja Like i podvelebitskog primorja – INTEGRA LIKA 2020, a u Karlobagu se u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Karlobag održava već treću godinu u nizu.

Ukoliko ste propustili sinoćnju tržnicu, nova prilika da pogledate, okusite i kupite proizvode na Ličkoj seljačkoj tržnici je 01. kolovoza 2018. s početkom u 20.00 sati na Baškoj placi, Trg dr. Franje Tuđmana 2.