Apartmani – Goran Šarić

1225

Iznajmljivanje apartmana u domaćinstvu                                                                  Vl. Goran Šarić, Bilajska 134/1, Gospić

Apartman br. 1 (62m2) sa zasebnim ulazom, smješten je u potkrovlju kuće, a kapacitet apartmana je 5+1 ležaj. Sastoji se od dvije spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka i kupaonice. Kuhinja je potpuno opremljena: štednjak, pećnica, hladnjak, mikrovalna pećnica, mali dodatni kuhinjski aparati (mikser, pećnica, toster, aparat za cijeđenje agruma) i oprema za jelo i kuhanje.
Prostor za spavanje je opremljen odvojenim krevetima, koji mogu biti spojeni po potrebi i pomoćni ležaj u većoj spavaćoj sobi. Dodatni ležaj se može koristiti u dnevnom boravku za parove i obitelji. Apartman ima centralno grijanje.

Studio apartman (35m2) nalazi se na prvom katu kuće, a kapacitet studio apartmana je 2+2 ležaja.

Apartman br. 3 (45m2) nalazi se u potkrovlju kuće. Sastoji se od dvije spavaće sobe u svakoj po dva odvojena ležaja koji se po potrebi mogu spajati, malog predsoblja,blagavaonice, mini kuhinjskog bloka i kupaonice.

Ako se odlučite za boravak u našim apartmanima, možete ispuniti vrijeme i obići neke zanimljive lokacije kao što su : Muzej Nikola Tesla, Park prirode Velebit, Cerovačke pećine, špilja Grabovača, Nacionalni Park Plitvička jezera i  jezero Kruščica.  Također svoje vrijeme možete ispuniti  jahanjem, raftingom  ili splavarenjem rijekom Likom.

Kontakt osoba: Goran Šarić 098 355 344 ili 098 9216291,

Mail: goran.saric@gs.t-com.hr

SHARE
Previous articleKamp Luna