Kuća za odmor Brušane – LIKA

2216

Nalazi se u malom ličkom selu Brušane, uz cestu Gospić – Karlobag, u samom podnožju prekrasne planine Velebit.

Ukoliko želite kvalitetan odmor, uz svježa jutra i noći ovo je pravo mjesto za Vas. Kuća je udaljena od mora samo 28 km te je ujedno prava destinacija za obiteljski ljetni odmor.
Kuća je prizemnica, sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonom, kupaonicom s WC-om te malom terasom. U zimskim i hladnijim mjesecima kuća se grije s peći na drva te po potrebi s dodatnim električnim radijatorima.

Želite li zabavu uz jela s roštilja, ispod peke, ličke janjetine, kotlovine, sira škripavca i sl., domaćini su Vam u mogućnosti ponuditi prostor i ambijent uz potok Suvaju i staru mlinicu, kao i uslugu pripreme hrane.
U neposrednoj blizini se nalaze brojne planinarske staze, biciklističke rute, pustolovno izletnički centar Rizvan city te stara mlinica na vodi koja je u funkciji.

Kuća je udaljena od Gospića 11 km, memorijalnog centra Nikola Tesla 10 km, Karlobaga 28 km, Zadra 111 km, Zagreba 210 km. Vrhunski restoran Malo misto udaljen je samo 3 km.

Cjenik:
Cijena noćenja po osobi iznosi 110,00 kuna s uključenom boravišnom pristojbom, dok se za veće grupe uz više noćenja odobrava popust ovisno o broju noćenja.
• Cijena noćenja za djecu od 6 do 12 godina 50 % popusta, a za mlađu od 6 godina besplatno.

Kontakt:

Adresa: Brušane, 53000 Gospić
Telefon: +385(0)98 349 108
E-mail: serdar.katarina1@gmail.com

Kako do nas?