Smještaj i OPG Markanjević

1432

Naša ponuda na adresi ZALUŽNICA 147A, 53223 Vrhovine sastoji se od:

• „GACKA ROOMS“ dvije dvokrevetne sobe ( 4 + 1)
• „OPG MARKANJEVIĆ“ prodaja vlastitih poljoprivrednih proizvoda ( med, pekmez, voće i povrće ) a sve putem prodajnog štanda – ispred kuće

Imanje se prostire na svega 2900 m2 i kao takvo je minijaturno gospodarstvo u kojem imate baš sve što vam treba. Cijela obitelj je uključena u rad, kad i kako tko može.

Na katu obiteljske kuće nalaze se dvije dvokrevetne sobe sa zajedničkom kupaonom i wc-om.

Kako imamo pomoćne zgrade tj. štalu jednostavno ne možemo je pustiti praznu pa držimo od svih životinja po malo, pa su tu kokoši, tuke, guske, patke, 2 koze, 2 ovce, 2 svinje i naravno neizostavni pas i mačka. Kako koja godina nešto povećamo a nešto smanjimo u pravilu po potrebi.
Imamo i vrt u kojem ima svega po malo od paradajza, paprike, feferona, blitve, tikve, cikle, mrkve, graška, mahuna, kelja, zelja, krastavaca, kapule i češnjaka.

Imamo i mali voćnjak koji je zasađen prije dvije godine od 15 – ak stabala ( jabuke, kruške, višnje, šljive i lješnjak) a na imanju ima i starih stabala šljiva, jabuka, oraha, trešnji i divljih trešnji. Još smo zasadili malo jagoda, malina i par kupina, kao što vidite svega po malo ali baš svega! A tu je i „Aronija“ kako je zovu biljka budućnosti – oko 200 kom. i s njom mislimo ozbiljnije krenuti u posao! U jesen se očekuju prvi plodovi. Kako to voće prerađujemo u sokove i pekmeze tako imamo raznoliku ponudu, sve ovisi o godini i voću.

• Pekmezi se pakiraju u teglice od 250 ml, 350 ml, 900 ml.
• Sokovi po potrebi tržišta od 2 dcl, 0,5 l i 1 l.

Obitelj Markanjević nudi vam i smještaj kod domaćina u dvije dvokrevetne sobe sa jednim pomoćnim ležajem (3+2). Svojim uređenjem i komforom prilagođeni su modernim uvjetima života i standardima za što ugodniji boravak i odmor za pamćenje.
Za djecu su tu ljuljačke, badminton, nogomet, košarka a neizostavne su životinje na imanju koje su izuzetno umiljate. Ako vam i to nije dovoljno onda imamo rješenje za vas i to na udaljenosti od 35 km mjesto Kuterevo – utočište za medvjede, 3 km rijeka Gacka – lov i ribolov , vožnja kanuom i splavi, vožnja biciklima a u gradu Otočcu puno znamenitosti koje vrijedi vidjeti od Muzeja, Crkve, spomenika i svega ostalog.

U okviru objekta je besplatno parkiralište i besplatni Wi – Fi. Moguće je iznajmiti i cijelu kuću za „doček nove godine“ i to do najviše tri ( 3 ) dana. Za sve informacije obratite se na tel: 053-773-447, mob: 098-9632-872 ili na E-mail: markanjevicjosipa@gmail.com

Kod nas morate probati sve proizvode koje nudimo za prodaju i to prije kupnje a potom vaš odabir ono što želite i da li uopće želite takvu vrstu proizvoda.

Ako ste zainteresirani za naučiti tradicionalne ručne radove od vune i konca ( pletenje, heklanje ) tu smo da vam pokažemo i da vas naučimo ( u tom dijelu posla uvijek bude veselo jer nismo svi za sve – ali uz dobru volju i malo truda eto i neka sitnica za uspomenu a sve uz dosta smijeha).

Kontakt:
Adresa: ZALUŽNICA 147A, 53223 Vrhovine
Kontakt osoba: JOSIPA MARKANJEVIĆ
Telefon: 053/773-447, 098-9632-872
E-mail: markanjevicjosipa@gmail.com

Kako do nas?

SHARE
Previous articleHotel Art Senj
Next articleHostel Sveti Rok