Studio – apartman i obiteljsko gospodarstvo Metlača

1067

Odnedavno naše obiteljsko gospodarstvo otvorilo je vrata svog doma gostima, kojima želi s ponosom pokazati prirodne ljepote Like. Iz našeg dvorišta, sa terase i balkona nudi se pogled na velebitske vrhove, gdje centralno mjesto zauzima obližnje brdo Metlača, koja oblikom, što podsjeća na piramidu, plijeni pažnju i zaustavlja dah. Metlača s kojom se budimo i uz pogled na koju uranjamo u san razlog je zašto smo svom studio apartmanu i gospodarstvu dali ime Metlača.

Nudimo usluge smještaja gostima, korištenje dvaju bicikala za vožnju obližnjim biciklističkim stazama, uređen prostor i pribor za pripremu roštilja, peke, kotlovine, kotlića u našem dvorištu, uživanje i relaksaciju u prirodi. Gosti imaju mogućnost koristiti obližnje planinarske staze na Metlaču, Risovac, Sklopaču i Grabovaču, te biciklističke staze. Također u šetnjama šumom na čijem rubu se nalazimo gosti mogu proučavati ljekovite biljke, šumsko voće, gljive, uživati u pjesmi ptica i cvrčaka te raspoznavati ptice. Nije rijetkost susresti u našem selu zeca, lisicu, kunu, srnu… Specifičan položaj imanja na granici polja i šume nudi prekrasne vidike s pogledom na Velebit a noću potpuno uživanje u zvjezdanom nebeskom svodu. U mogućnosti smo organiziranja izleta, planinarenja, plovidbe rijekom Likom, a osim toga područje je pogodno za lov i ribolov.

Studio apartman Metlača opremljen je za prijam 3 osobe, s potpuno opremljenom kuhinjom, blagovaonicom, kupaonicom te TV-om ( satelitska TV). Grijanje je na drva i struju.

Studio apartman Metlača nalazi se oko 500 metara od rijeke Like koja je pogodna za ribolov, vožnju kajakom. Autoput je udaljen 10 km, Perušić 9 km, grad Gospić 17 km, Karlobag 50 km, pećinski park Grabovača 5 kilometara, prašuma Štirovača kao dio Nacionalnog parka Sjeverni Velebit 20 km.

Cjenik
Apartman se iznajmljuje za najmanje 2 dana.
Cijena: 40 € / danu do 3 osoba.

Za novogodišnje praznike cijena po dogovoru. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Primanje gostiju je po dogovoru, a odlazak do 10 sati.

Kontakt osoba: Vedrana Tomašević
Kontakt telefon: 0981853228
Kontakt mail: milan.tomasevic1@gs.t-com.hr

Kako do nas?