Stay 3 days in Lika

Cilj projekta „Stay 3 days in Lika“ je produžiti boravak turista na području Like i podvelebitskog primorja i upoznati ih s ljepotama ovog kraja. U okviru projekta osmišljeno je 9 modularnih varijanti trodnevnih izleta, koji se po potrebi mogu kombinirati. Svaki izlet uključuje Nacionalni park Plitvička jezera s obzirom na njegovu iznimnu geološku i hidrogeološku vrijednost te upućuje grupu (ili pojedince) na obilazak i drugih zaštićenih prirodnih područja, kulturne baštine te adrenalinske i edukativne aktivnosti kojima ovo područje obiluje.

Dodatna vrijednost predloženih ruta je u pratećoj gastronomskoj ponudi koja nudi lokalno uzgojene poljoprivredne proizvode pripremljene prema tradicionalnim recepturama. Projekt će se nadopunjavati dodatnim rutama prema potrebi i interesu ponuđača.

Projekt „Stay 3 Days in Lika“ predstavljen je u više navrata na turističkim sajmovima na štandu Nacionalnog parka Plitvička jezera. Poseban uspjeh projekta je u povezivanju s Nacionalnim parkom Plitvička jezera i činjenici da Park na njemu temelji novi marketinški koncept Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Izrađene su popratne web i Facebook stranice te promotivni letci i plakati za promociju projekta, odnosno izletničkih ruta. Svih 9 ruta označeno je na Google kartama.

Više o projektu možete pratiti na web stranici: www.my-lika.com i FB stranici Stay 3 Days in Lika.