Stigla jesen, a s tim i LiST u Korenici!

423

Tradicionalni vrt povjerenja danas je doživio svoj prvijenac u Korenici, a održan je u sklopu Slatke subote. Lička seljačka tržnica (LiST) i Slatka subota učinile su sajmeni dan u Korenici glavnom atrakcijom. Bila je ovo izvrsna prilika za promociju i prodaju Lika Quality proizvoda koje su spremni proizvođači rado ponudili okupljenim posjetiteljima.

Manifestacija LiST (Lička seljačka tržnica) pružila je posjetiteljima priliku da se upoznaju i kupe visokokvalitetne proizvode ekološkog uzgoja te lokalne i tradicionalne proizvodnje, kao i ručno izrađene suvenire i nakit koji su okarakterizirani motivima Like i podvelebitskog primorja. Prednost za proizvođače, koju pruža ova manifestacija, zasigurno je dodatan kanal direktne prodaje te izravne promocije, a najmlađim članovima zajednice posebnu je radost pružila usluga facepaintinga.

Sunčano jutro u Korenici obilježili su zvuci žive glazbe, mirisi i okusi raznih slastica i pekmeza te šarenilo kojekakvih suvenira i nakita. Ovim se putem Lokalna akcijska grupa Lika zahvaljuje vrijednim izlagačima te suorganizatorima- Općini Plitvička jezera i Turističkoj zajednici Plitvička jezera, a nakon uspješne manifestacije i još bolje suradnje ostaje nada kako će se ovaj događaj u Korenici nastaviti održavati i u budućnosti.