Uspješna Lička seljačka tržnica u Karlobagu

1652

Sinoć, 27. srpnja 2017. godine u organizaciji LAG-a LIKA a na poziv TZ Općine Karlobag na Baškoj placi, održana je Lička seljačka tržnica. Ponukani odličnim odazivom izlagača i posjetitelja na prethodnim Ličkim seljačkim tržnicama ova tržnica održana je u sklopu Karlobaškog ljeta. Namjera organizatora je  u srcu turističke sezone turistima pokazati ono najbolje od gastronomske i tradicijske ponude Like i podvelebitskog primorja. O kvaliteti proizvoda svjedoči i što većina proizvoda izlagača nosi oznaku Lika Quality koja te proizvode svrstava u kategoriju premium proizvoda, dok su ostali proizvodi na odličnom putu za dobivanje ove oznake. U prilog kvaliteti ponude i organizacije ove manifestacije svjedoči i veliki broj posjetitelja koji su kušali i kupili proizvode lokalnih proizvođača.

Podsjetimo, Lička seljačka tržnica dio je projekta INTEGRA LIKA 2020 koja za cilj ima promociju lokalne gastronomske ponude Like i podvelebitskog primorja.

Najavljujemo, sljedeća Lička seljačka tržnica održati će se 10. kolovoza 2017. godine (četvrtak) s početkom u 19.00 sati na Baškoj placi, Trg dr. Franje Tuđmana 2.